383667982

Після кропіткої дворічної роботи 30-річний механік Олександр з Одеси зробив досить точну копію Lamborghini Reventon на базі Mitsubishi Eclipse.

Роботі одесита слід віддати належне – далеко не кожному під силу надати звичайному купе вид суперкара, оригінал якого коштує більше мільйона доларів.

«Багато малював, креслив, прикидав що до чого і як зв’язати Екліпс з Ревентоном. Виніс крайні точки, задав габарити, з дроту все і почалося … Коли побудували всі лінії, я вирізав з картону шматочки (викрійки) підганяючи чітко, щоб лягала по каркасу, переносив на метал і металевий фрагмент приварювали на місце і так шматочок за шматочком » , – так, за словами Олександра, почалася робота над українською реплікою Reventon.

18-19 серпня 2012 року в Одесі пройшла виставка тюнінгу, на якому вже готовий Lamborghini Олександра посів перше місце у двох номінаціях.

Також майстер закінчив роботу над кріслами. «Накидав парочку креслення, сконструював новенький каркас в стилі Ревентон, і, думаю, ось воно щастя. Завіз ці голі каркаси і картиночки того, що мені потрібно … і тут пішла веселуха) Не думав, не гадав, але довелося вливатися і в цю сферу. Показали мені, з чого потрібно це все ліпити, дали ППУ клей, леза, пензлик і вперед … виклюваними довелося це все мені», – каже Олександр.

383667982

document.write(«»);