Баггі-розвідник демонструвався на III Міжнародній виставці «Волонтерський военпром», яка проходила в Києві з 9 по 10 жовтня.

Машина була представлена харківською компанією «Баггі Рокет», яка займається виробництвом таких баггі під замовлення, а також здає їх в оренду, пише Хроніка.інфо з посиланням на autocentre.ua.

Даний зразок був пофарбований в армійський камуфляж. І не випадково. Машина приїхала з зони АТО на обслуговування, де активно брала участь в розвідувальних операціях. Водії високо оцінили баггі.

В основі автомобіля лежить сталевий трубчастий каркас, на який навішуються, за допомогою болтів склопластикові панелі. В результаті машина важить всього 600 кг. В якості силового агрегату використовується бензиновий «вазовский» двигун 1,6 л потужністю 84 к. с. і 5-ступінчаста коробка передач. Мотор розташований позаду крісел і приводить в рух задні колеса.

Підвіска коліс – власної розробки, незалежна, пружинна. Баггі розвідник може вмістити двох людей і стрілецьку зброю, в даному випадку на машині перевозили ручний кулемет. Максимальна швидкість баггі-розвідника досягає 140 км/год. Хочеться сподівається, що позитивний досвід експлуатації баггі в армії підштовхне наших військових закуповувати такі машини.

У Києві показали спеціальний автомобіль для розвідки в зоні АТО

 

У Києві показали спеціальний автомобіль для розвідки в зоні АТО

 

document.write(«»);