Сім’ї молодих людей, загиблих в ДТП, опублікували в мережі шокуюче відео їх смерті.

Батьки 20-річного Кейла Кейрфорда і 21-річного Майкла Оуена оприлюднили відеоролик останніх секунд їх життя, знятий на мобільний телефон в автомобілі, пише nv.ua.

Молоді люди їхали на автомобілі марки Renault Clio зі швидкістю 145 км/год по дорозі графства Сассекс на півдні Англії і перебували в стані наркотичного сп’яніння. В результаті водій, не впоравшись з керуванням, врізався в церкву Святого Михайла, і двоє молодих людей померли на місці.

Опублікувати шокуюче відео в мережі сім’ям загиблих порекомендували друзі, щоб застерегти інших молодих людей про небезпеку водіння автомобіля в стані наркотичного або алкогольного сп’яніння. Таким чином, на думку батьків, їм вдасться врятувати чиєсь життя.

«Ми вчимо наших дітей, що добре, а що погано. Ми даємо їм поради і сподіваємося на те, що вони почують і прислухаються до них, а коли вони виростають, ми віримо, що вони будуть приймати правильні рішення. Я не знаю, чому вони вчинили так, а не інакше і звинувачую їх двох за те рішення, яке вони прийняли тієї ночі. Я сподіваюся, що це відео дозволить іншим молодим людям зрозуміти, що іноді швидкоплинні веселощі можуть призвести до великої трагедії», – каже мати Майкла Оуена.

document.write(«»);