Китайська компанія Zotye, автомобілі якої незабаром з’являться на українському ринку, випустила перші офіційні фотографії інтер’єру нового позашляховика Zotye SR7.

Виробництво автомобілів стартувало в жовтні, а на китайський ринок машина вийде в кінці 2015 року, повідомляє auto.obozrevatel.com.

Найголовніший елемент інтер’єру – гігантський 12-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи на зразок того, що ставлять на електромобілі Tesla. Крім того, привертає увагу колірне рішення салону – він може бути як сірим або бежевим, що звично для китайських автомобілів, так і червоним і навіть фіолетовим (такий салон був на концепт-карі)!

Як повідомляє виробник, Zotye SR7 – це перший автомобіль нової S-серії, яка повинна перетворитися в окремий бренд.

Зовні Zotye SR7 сильно нагадує Audi Q3, що для цієї компанії є традиційним ходом. Так, її модель Damai X5 схожа на Volkswagen Tiguan, Zote T700 – на Porsche Macan, а T600 – на Audi Q5.

На машину буде ставитися 1,5-літровий бензиновий мотор потужністю 150 к.с. і обертовим моментом в 198 Нм в парі з п’ятиступінчастою механічною КП або варіатором. Вартість SR7 поки невідома, але очікується в районі 100.000 юанів (близько 14 тис. Дол. США). Інформації про те, чи буде поставлятися ця модель в Україні, немає.

document.write(«»);