Чим водії провокують автокрадіївДо працівників поліції все частіше надходять повідомлення про крадіжки транспортних засобів. Як свідчить поліцейська статистика, автомобілі, залишені без нагляду в нічний час, найчастіше стають об’єктами протиправних зазіхань.

 

Потерпів від злодія 53-річний мешканець обласного центру. Чоловік залишив авто на ніч поблизу будинку, а вранці виявив пропажу авто магнітоли. Спритний злодій підібрав ключі до авто та викрав з салону ціну річ.

 

Правоохоронці оперативно викрили зловмисника. Нічна вилазка закінчилися для 17-річного мешканця села Прошова кримінальною справою. Працівники поліції перевіряють причетність парубка до скоєння інших аналогічних злочинів.

 

Однак поліцейські продовжують документувати крадіжки чужого майна з салонів авто. Не зупиняла крадіїв навіть сигналізація, зловмисники розбивали вікно та витягали з салонів цінні речі.

 

Правоохоронці наголошують, що єдиний і надійний спосіб вберегти свої автомобілі та уникнути крадіжок – не залишати в салонах будь-яке майно.

 

Тож міліціонери нагадують водіям елементарні правила безпеки, дотримуючись яких можна зменшити ризик стати жертвою злодія:

 

– залишайте автомобіль на майданчиках з охороною або в місцях з відеоспостереженням;

 

-забирайте до помешкання усе цінне обладнання, яке можна легко зняти чи витягти з авто: магнітоли, навігатори та навіть акумуляторні батареї.

 

Якщо ж сталося так, що ви потерпіли від злодія, не зволікайте і телефонуйте до поліції.

document.write(«»);