Таке ніколи зі мною не станеться, – перше, що спадає на думку, переглядаючи відео, на якому автомобіль Нива білого кольору швидко їде одеською трасою із пістолетом в отворі бензобаку.

 

Власник автомобіля, схоже, навіть не помічає в дзеркалі шлангу, який висить з боку і впевнено кудись поспішає. Один із користувачів в коментарях під відео написав, що, очевидно, чоловік кудись дуже поспішав, а інший припустив, що водій міг про щось задуматись.

 

Загалом, за таке порушення на АЗС, як правило, водіїв штрафують. Сума штрафу коливається від 1 500 до 3 500 тисяч гривень. Водія знайти легко: переважна більшість автозаправок обладнана камерами відеоспостереження, тому повідомлення про штраф прийде особі, на яку зареєстрована ця біла Нива. Крім того, пістолет у бензобаку може стати причиною і серйозного ушкодження і самої автівки, бо якщо він десь заплутається, то цілком здатен вирвати всю середину бензобаку.

 

Більшість користувачів зійшлися на тому, що вина за цей випадок ляже на плечі заправника, адже він має вчасно витягувати пістолет з бензобаку автомобіля.

document.write(«»);