Верховна Рада України “обманула” водіївДепутати пообіцяли розглянути проекти законів про зниження акцизів на вживані авто і легалізацію торгівлі ТЗ з пробігом в автосалонах, але не зробили це, пише avtoblog.org.ua.

В плані роботи ВР на 18.02.2016 було вказано розгляд зразу декількох важливих для водіїв законів. Але не зважаючи на те, що вчора народні депутати так і не встигли розглянути ці питання, 19 лютого їх теж не буде.

За планом роботи українського парламенту на 18 лютого, в цей день нардепи повинні були розглядати кілька законів, які покликані знизити вартість уживаних автомобілів. Зокрема, «Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку вживаних товарів» під номерами 3046 і 3046-Д, міг легалізувати торгівлю уживаними автомобілями через офіційних дилерів і інші автосалони.

Інший законопроект, включений до порядку денного 18 числа, значився під номером 3251, і передбачає зниження акцизів на ввезення в Україну старих автомобілів до рівня нових до кінця 2017 року.

document.write(«»);