Як викрадені авто вивозять з УкраїниКількість авто-крадіжок в Україні росте. Не рятують іноді навіть сучасні протиугінні системи.

 

Після викрадення злочинці ховають автомобіль у гаражі, який винаймають неподалік, або залишають просто у дворі будинку за кілька кварталів.

 

Траплялися випадки, коли власники викрадених автівок знаходили їх через оголошення в мережі. Однак це поодинокі випадки, не допомагає навіть система відстеження авта, злодії навчилися глушити усі GSM і GPS сигналізації. Чекають поки поліцейські припинять план перехоплення.

 

Потім замінюють державні номерні знаки і документи на автівку та переганяють її на Схід України. Експерти ж розповідають, що крадені авто їдуть на Донбас, адже через дірки у кордоні їх потім легко переправити до Росії.

 

– Ця ситуація з АТО – багато машини їдуть просто туди, тобто якщо раніше потрібно було, крадучи машину, її легалізувати, то зараз достатньо перевезти її туди, а звідти вже куди завгодно – Росія, Закавказзя і т. д. Ситуація спростилася для викрадачів до неможу, – Сергій Яремчук, експерт з протидії автовикраденням.

 

document.write(«»);