На чому їздить поліція ГрузіїУ 2015 році «Форд» передав поліції Грузії 160 машин, спеціально випущених для патрулювання, – Ford Taurus Interceptor, пише cardiagram.com.ua.

Це вам не крихкі Toyota Prius, на яких їздить патрульна поліція України. Ford Taurus спочатку створювалися для патрулювання. У США його також називають Police Interceptor, що можна перевести, як «поліцейський перехоплювач».

Такі «Форди» давно служать в поліції США. Тепер вони є і у грузин. В кінці минулого року американська компанія передала Міністерству внутрішніх справ Грузії 160 машин Ford Taurus Interceptor.

Якщо врахувати розміри грузинської держави, цих автомобілів практично вистачить для патрулювання усієї країни.

До «Форда» грузинська поліція мала контракт з «Шкодою». Однак в уряді вирішили, що чеська автомобіль не відповідає сучасним запитам поліції. І чиновники почали шукати нового партнера.

Після того, як представники МВС Грузії з’їздили в США і протестували Ford Police Interceptor, вони вирішили вибрати саме цей автомобіль.

Police Interceptor обладнаний всім, що потрібно поліцейському для ефективної роботи – засоби зв’язку, спецсигнали. А відділення екіпажу відокремлено від пасажирських сидінь для перевезення затриманих.

document.write(«»);