Тюнінг ВАЗ 2107 по-українськиУкраїнці часто модифікують останню задньопривідну модель ВАЗ.

Здебільшого переробки торкаються двигуна та інтер’єру. Це зумовлено тим, що у автомобіля недостатньо потужності та комфорту, пише Gazeta.ua.

Автомобіль випускали з 1982 по 2012 роки. А у Єгипті збірку проводили до 2014 року.

«Сімка» — це покращена версія автомобіля ВАЗ 2105. На експорт її відправляли під назвами Lada Nova, Lada Riva, Lada 1500.

У СРСР сьому модель Жигулів називали «радянським мерседесом», оскільки ця модель була найкомфортніша та найдорожча у лінійці ВАЗ. Проте цього комфорту нині недостатньо. Тому ВАЗоводи встановлюють сидіння від іномарок та кермові колеса різних фірм.

По кузову рідко бувають кардинальні зміни. Зазвичай власник обмежуються простими пластиковими обвісами, іншими дзеркалами та дверними євроручками.

ВАЗ 2107 випускали із різними двигунами, були й інжекторні. Сьогодні ж часто власники ставлять двигуни від новіших моделей. Наприклад 16-клапанні двигуни від Lada Priora. Також є екземпляри з двигунами від BMW.

Також часто з «сімок» роблять «турбо-тази» — на серійні двигуни встановлюють турбіни. Іноді з таких авто витягують 300 к. с. Крім цього, автомобілісти міняють коробку передач.

Нагадаємо, Автомобілі Lada в Україні користуються популярністю та легко піддаються переробкам. Постійні суперечки про те, чи 2-дверний кращий за 4-дверний варіант, стимулюють власників цих авто до тюнінгу і відстоювати свою точку зору.

1

1

document.write(«»);