Що ви купите: старий ВАЗ-2106 або новий Porsche Cayenne?Іноді старі радянські автомобілі за кордоном можуть коштувати в рази більше нових автомобілів місцевого виробництва. Один з них – це ВАЗ-2106, пише autocentre.ua.

Даний ВАЗ-2106 1979 року продають в Торонто. Власник червоної «шістки» оцінює її як Porsche Cayenne. Ціна радянського раритету – 80 тисяч доларів!

У чому секрет такої ціни? Почати треба з того, що на заокеанських просторах «Жигулі» є екзотикою. Але важливо ще й те, що перед нами рідкісна версія ВАЗ-21061-037 для Канади, яка була випущена досить маленьким тиражем – десять тисяч примірників. При цьому пробіг конкретно цього автомобіля – 7 тисяч кілометрів, та й стан, як з салону.

У це важко повірити, але канадська Лада 1979 року має датчик непристебнуті ременів і індикатор несправності двигуна! Плюс до цього, інша оптика, інші крісла, поліпшені гальма і ін.

Як сказано в оголошенні, продавець може доставити радянсько-канадський ретро-автомобіль в будь-яку точку планети. Ще б пак, за 80 тисяч доларів…

 

Що ви купите: старий ВАЗ-2106 або новий Porsche Cayenne?

 

Що ви купите: старий ВАЗ-2106 або новий Porsche Cayenne?

 

Що ви купите: старий ВАЗ-2106 або новий Porsche Cayenne?