ЗАЗ Slavuta Nova: початок виробництва автомобіляЦієї весни АвтоЗАЗ показав майбутній хетчбек Slavuta Nova.

Початок випуску автомобіля було заплановано на 2017 рік.

Проте сьогодні опубліковано офіційне повідомлення прес-служби корпорації УкрАВТО, яка володіє Запорізьким автомобілебудівним заводом, повідомляє AutoMotoClub.info. Тема повідомлення перспективи вищезгаданої Slavuta Nova.

Цитата: 

Запуск виробництва ЗАЗ Slavuta Nova буде визначатися і обумовлюватись головними базовими факторами: позитивне сприйняття потенційними споживачами і задоволення їх вимог, економічна доцільність виробництва, обумовлена обсягом виробництва 50 000 автомобілів в рік, включаючи експорт, а також при досягненні розміру внутрішнього ринку в 300 000 нових легкових автомобілів, наявності внутрішніх виробників, у співпраці з якими має бути досягнутий рівень локалізації не менше 50%/, і адаптація українського законодавства для виробників у відповідності з умовами країн ЄС

прес-служба УкрАВТО

У прес-службі зазначили, що зараз «ведеться збір відгуків від потенційних клієнтів», а значить, підготовка виробництва нової «Славути» навіть не починалася. Враховуючи цей факт, можна зробити висновок, що ринковий дебют новинки зрушиться на 2018 рік.