Відома ціна конкурента Bentayga - BMW X7Стала відома офіційна вартість нового кросовера BMW X7. Згідно з повідомленням, опублікованим представниками баварським автомобільним концерном BMW, ціни на BMW X7 будуть стартувати з позначки в сімдесят тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 2 380 000 грн), — пише MMR.
Крім цього представники компанії назвали і попередню дату виходу цієї моделі в продаж – новий кросовер з’явиться в реалізації лише до 2018 року. Основними ринками збуту для нового X7 від BMW стануть Близький Схід, Китай, а також США.

За попередніми даними, в оснащення нового позашляховика BMW X7 увійдуть 6- і 8-циліндрові бензинові та дизельні двигуни, а також гібридна силова установка з лінійки iPerformance.
Не так давно повідомлялося, що новий BMW X7 отримає відразу кілька варіантів компонування салону. У ЗМІ були повідомлення про те, що кросовер буде запропонований як в 5-, так і 7-місній і люксовій 4-місній модифікаціях. Але, представники BMW не підтвердили цю інформацію, офіційної заяви ще не було. Все стане відомо трохи пізніше, ближче до старту продажів авто.
Згідно з даними експертів світового автомобільного ринку, семимісний позашляховик BMW X7 буде конкурувати на світовому ринку з Mercedes-Benz GLS, а також Range Rover.