Як правильно встановити відеореєстратор на автоБільшість автолюбителів не вміють правильно користуватися відеореєстратором. Експерти дали кілька порад.
Для початку потрібно вибрати відповідне місце в салоні для установки пристрою. У багатьох авто це досить зробити за дзеркалом заднього виду, змістивши реєстратор вправо. Зверніть увагу на розмір держателя. Якщо він великий, це знизить якість запису.
Наступний крок — настройка камери. Це потрібно зробити таким чином, щоб в огляд потрапляли трохи неба та капот. Якщо все зробити правильно, сонце не засвітить кадри.
На зиму краще встановлювати в авто реєстратор з суперконденсатором та морозостойскіми батарейками. В іншому випадку, звичайний акумулятор стане непридатним від холоду.
Не варто забувати й про довгий кабель живлення. Померяйте його та заженете шнур в зазор обшивки, по лінії скла й в самому кінці — під бардачок, підключивши його в прикурювач. Кабель не повинен бовтатися, але і сильно перетягувати його теж не варто.
Карту пам’яті потрібно поставити шостого або 10 класу. Все, що знаходиться нижче, записує відео Переривчасто і пропускає кадри.