Перші фото серійного кросовера від Geely і VolvoНа просторах мережі оприлюднені шпигунські знімки призначеного для серійного виробництва версії кросовера Lynk & Co 01. Вперше новинку помітили ще на початку січня 2017 року під час проходження випробувань на європейських дорогах.

Перші фото серійного кросовера від Geely і Volvo

 

Перші фото серійного кросовера від Geely і Volvo

 

Надані кадри, згідно з наявними даними, фотошпигунів вдалося роздобути в Китаї. Задню частину кузова приховувала камуфляжна плівка, в той час як передня його половина відкрилася погляду. Примітно, що концептуальну версію Lynk & Co 01 представили ще в 2016 році, а його офіційні продажі можуть стартувати до кінця 2017 року. Зовні серійний варіант схожий з концептуальною версією, а в якості бази служить платформа СМА, розробка якої велася спільно з фахівцями бренду Volvo. Що до «начинки”, то відомо про неї небагато, хіба що те, що обзаведеться кросовер «атмосферником” і гібридною установкою.
Поки точно не відомо, якою буде вартість Lynk & Co 01, але очікується, що доступний він буде не тільки в Китаї, але і на просторах Європи, а також США. Попередньо, серійну версію широкому загалу покажуть в рамках автошоу в Шанхаї.