Минулої осені седан і хетчбек для європейського ринку пережили невелику модернізацію, а тепер оновилися українські версії.
Найголовніше — гамма моторів залишиться колишньою. На вибір пропонуються 4-циліндровий двигун об’ємом 1,2 літра (75 к. с.), 900-кубова «турботройка» потужністю 90 к. с., а також турбодизель 1.5 dCi такої ж потужності. Для 3-циліндрових машин за доплату пропонується простий «робот», а для всіх інших — тільки 5-ступінчаста механіка.

Нова бюджетна модель вийшла на ринок України

 

Нова бюджетна модель вийшла на ринок України

 

Нова бюджетна модель вийшла на ринок України

 

Зовні змінилися бампери і решітка радіатора, фари з’явилися ходові вогні. Цікаво, що «позашляховий» хетчбек Renault Sandero Stepway відтепер має оригінальну зовнішність — з бампером без «іклів» і більш крупною решіткою радіатора.
Нові задні ліхтарі позбулися великої прозорої секції. Крім того, у «Логана» ніша для заднього номерного знака переїхала на кришку багажника.
Передня панель не змінилася, а головна обновка — триспицеве кермо, у якого кнопка клаксона, нарешті, знаходиться на маточині. Що стосується оснащення, то водійський стеклопідйомник обзавівся автодоводчиком, а за доплату пропонуються правий відкидний підлокітник, закріплений на кріслі водія, і камера заднього виду.
Машини для українського ринку продовжать надходити з Румунії, де випускають автомобілі Dacia для всієї Європи. Ціни — від 308800 гривень за найпростіший седан Logan. До речі, в гамму «Логанов» продовжить входити універсал MCV — він також пережив оновлення.