На Київщині селяни мало не лінчували полковника поліції, який машиною влетів на чуже подвір’я. Водій був такий п’яний, що буквально вивалився з-за керма і не міг не те що підвестися, а й слова сказати. За кермом був полковник поліції Олександр Козаченко, викладач секретних спецдисциплін у Національній академії внутрішніх справ.

Навіть не пригальмовуючи на спуску автомобіль з’їхав з асфальту, зніс металеву хвіртку зі стовпом, буквально скосив бетонну електроопору та кілька метрів метрів паркану. І лише потім позашляховик зупинився на місці.

Ризикуючи отримати удар електрострумом, селяни кинулися до автомобіля, аби врятувати водія. Втім, не зважаючи на катастрофічне зіткнення з електроопорою, у власника «Лексуса» не було жодної подряпини. Він сам відчинив двері і буквально вивалися із сидіння на землю. Тоді люди й зрозуміли, у чому справа.

Водій був настільки п’яним, що не міг вимовити ані слова! Розлючені селяни його мало не лінчували.

Але винуватець аварії якось зміг заповзти назад у машину і навіть намагався втекти. Він сів в машину, хотів завести і їхати, але місцеві жителі відібрали ключі. Він зачинився в машині і чекав, поки ситуацію вирішать його товариші. Але «група підтримки» водія не переконала патрульних закрити очі на ДТП.

Власник розтрощеного господарства хоч і обурений, але претензій до професора у погонах немає, бо той вже встиг відшкодувати йому усі збитки. Чого не скажеш про енергетиків, яким довелося монтувати новий бетонний стовп і протягувати дроти. Тому будуть позиватися до суду. А от чи всидить Олександр Іванович після таких пригод у своєму викладацькому кріслі – поки загадка.