«АвтоКрАЗ» відвантажив Північному і Центральному ГЗК спеціалізовані вахтові автомобілі КрАЗ-5233 (ФПВ-14224). Примітно, що до замовників відвантажена техніка прибуде якраз напередодні їх професійного свята – Дня металурга, пише www.autocentre.ua.

База автомобілів – двовісне шасі КрАЗ-5233Н2, оснащене 330-сильним дизельним двигуном Євро 5, передпусковим підігрівачем рідини двигуна Webasto. Кабіна оснащена комфортним сидінням «Pilot», додатковим електроустаткуванням – відео реєстратором і монітором камер заднього виду. Тут же встановлено покажчик температури повітря в кузові-фургоні і органи управління системами опалення кузова-фургона.

Кузов-фургон виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика» (м.Полтава) розрахований на 22 пасажира. Сидіння – напівм’які, травмобезпечні, обладнані двоточковими ременями безпеки, а на їх задній стінці – пластиковий антивандальний захист. Для безпечного пересування пасажирів по салону при посадці-висадці є спеціальні поручні.

В кузові-фургоні встановлена ​​подвійна система опалення: автономна «Планар-8Д», яка може працювати під час руху і стоянки автомобіля. А також рідинна, що працює від системи охолодження двигуна. Кузов-фургон і кабіна мають стаціонарний двосторонній переговорний пристрій.

Крім відвантажених авто, в поточному місяці національним виробником – заводом «КрАЗ», заплановані ще поставки спецтехніки українським гірникам – це будуть бортові і паливозаправники.

Слід зазначити, що гірничо-збагачувальні і металургійні підприємства країни щорічно, нехай і не в великих кількостях, але стабільно, набувають спецтехніку КрАЗ, яка в повній мірі забезпечує їх технології виробництва.

autocentre