Вперше на такому виді продукції виробник, на вимогу замовника, встановив додаткове електрообладнання – відеореєстратор і монітор камер заднього виду, пише autocentre.ua.

Чергова партія вахтовок КрАЗ-5233 (АСВ-014) сьогодні пішла з Кременчуцького автозаводу споживачеві – цього разу на Північний та Інгулецький ГЗК. Це другу в поточному місяці відвантаження гірникам спеціалізованих автомобілів для перевезення вахтових бригад. На новинці вперше можна побачити камеру заднього виду.

Кузов-фургон українського виробника ТОВ «Інтеркарготрак» (м.Черкаси) встановлено на двохосному шасі КрАЗ-5233Н2, оснащеному 330-сильним дизельним двигуном Євро 5, передпусковим підігрівачем рідини двигуна Webasto.

Вперше на такому виді продукції виробник, на вимогу замовника, встановив додаткове електрообладнання – відеореєстратор і монітор камер заднього виду. Для зручності водія в кабіні – комфортне сидіння «Pilot». Тут же – покажчик температури повітря в кузові-фургоні і органи управління системами опалення кузова-фургона.

Салон кузова-фургона, як і в першій партії вахтовок, має травмобезпечні сидіння з двоточковими ременями безпеки і пластиковим антивандальним захистом на задній стінці. Для безпечного пересування по салону при посадці-висадці передбачені спеціальні поручні.

Система опалення – подвійна: автономна «Планар-8Д», здатна працювати під час руху і стоянки автомобіля, і рідинна, що працює від системи охолодження двигуна. Кузов-фургон і кабіни мають стаціонарний двосторонній переговорний пристрій і багато з того, що полегшить перевезення і забезпечить комфорт вахтовим бригадам.

Нагадаємо, що перша партія спеціалізованих вахтових автомобілів КрАЗ-5233 (ФПВ-14224) за цим договором прибула до гірників два тижні тому, напередодні їх професійного свята – Дня металурга. Тоді спецмашини були з кузовом-фургоном виробництва ПрАТ «Нефтеавтоматика» (м.Полтава).