У соціальних мережах був розміщений чек, який видають працівники «Київтанспарксервіса» при оплаті парковки, однак цей чек виглядає абсолютно абсурдним і наводить киян на думки про шахрайство.

Про це повідомляють кияни в соцмережах, передає кореспондент ГолосUA.

У повідомленні говориться, що за годину паркування, паркувальники «Київтранспарсервіса» просять, хоча б 20 гривень. А потім видають квитанцію, де пробито 3 парковки по 5 гривень 22 копійки, і три паркувальних збору по 1 гривні 78 копійок.

«У мене недавно вимагали 20 гривень за парковку на вулиці Васильківській, при тому, що я стояв не в зоні парковки. Навіть битися ліз. Жах, якийсь», – написав Сергій Максименко.

За словами Алегсандра Гальченко, після того, як він відмовився платити за парковку на вулиці Богдана Хмельницького 1, в зв’язку з тим, що паркувальник не зміг видати йому чек, він отримав повідомлення з поліції, що скоїв ДТП та зник з місця злочину.

Користувачі також в один голос заявляють, що картки брати паркувальники відмовляються, а коли платиш готівкою, то чеки завжди дуже дивні або їх взагалі немає.

«Я теж отримала такий чек, більш того, мені навіть за три години скидочку пропонували. Подзвонила на гарячу лінію «Київтранспарксервісу», де мила дівчинка сказала, зареєструвала моє звернення. Однак уже близько місяця зі мною ніхто не зв’язувався з цього питання», – додала Віра Карчевська.

Нагадаємо, раніше в КМДА виявилися незадоволені роботою столичних паркувальників через корупційну складову і в усіх районах вирішили провести масштабні перевірки, в ході яких були виявлені систематичні порушення на загальну суму 110 мільйонів гривень.