Експерти склали ТОП-10 автомобілів, які не виправдали очікування своїх власників. Список сформували на основі відгуків покупців. Найчастіше відмінними помічниками можуть стати сайти про продаж вживаних машин або автомобільні форуми, де відверто розповідається і про плюси, і про мінуси цікавлять моделей. Подібний зворотний зв’язок дає більш реальне уявлення про майбутню покупку, яка не ґрунтується тільки на рекламних оглядах.

Подібний аналіз провело видання Cheatsheet, яке складає рейтинги на популярні теми з області здоров’я, спорту, культури, розваг і авто.

Очолив рейтинг машин, що розчарували, компактний престижний седан Acura ILX. Тільки 41% власників заявили, що задоволені цим автомобілем. Вказувалися проблеми з прискоренням, тишею в салоні, якістю фарби і іншими особливостями, які виявилися під час експлуатації. Першу п’ятірку не виправдали надії доповнили субкомпактвен Nissan Versa Note, кросовер Nissan Pathfinder, седан Infiniti Q50, американський седан Dodge Dart.

Місця з шостого по десяте посіли компактний кросовер Jeep Compass, компактний автомобіль Nissan Sentra, американський Jeep Patriot, представницький седан Acura RLX і позашляховик Nissan Frontier.

ufatime.ru