Успіх бізнесу може залежати від багатьох факторів, і не останнє місце серед них займає правильний вибір автомобілів. Вибрати фургон або мінівен, який би ідеально підійшов для малого бізнесу, не так просто. Про це повідомляє finance.ua.

Адже в цьому автомобілі мають дивним чином поєднуватися достатній простір для перевезення вантажів, прохідність і доступна ціна. У цьому огляді зібрана «десятка» мінівенів, які стануть ідеальним рішенням для малого бізнесу.

1. Mercedes Benz Vito

Нещодавно Mercedes Benz оновив і без того популярну модель Vito, щоб запропонувати покупцям ще більш просторий транспортний засіб. Vito можна зустріти в більшості списків, в яких мова йде про бізнес-автомобілі, через його якісне складання й ідеальний комфорт для тривалої їзди.

2. Vauxhall Vivaro

Цей автомобіль, який був повністю побудований у Великобританії, за багатьма показниками просто кращий в сегменті середніх фургонів. Він вражає завдяки великому внутрішньому простору і легкості водіння при будь-яких дорожніх умовах.

3. Ford Transit

Ford Transit, модель надпотужного фургона від Ford, високо цінується завдяки надійним налаштуванням і хорошим можливостям. Він також має відмінні функції безпеки, які були оцінені на 5 зірок в рейтингу Euro NCAP. Навіть в самій стандартній моделі є багато вантажного простору всередині, тому Transit ідеально підходить для будь-якого бізнесу, що використовує фургони для логістики і доставки. Важливим фактором є дизельний двигун 125PS TDCi, який досить економічний в плані споживання пального.

4. Citroen Dispatch

Dispatch заслужив репутацію серед малих підприємств завдяки своєму великому багажнику і досить демократичній ціні. Навіть найменший варіант цієї моделі здатний вмістити до п’яти кубічних метрів вантажу. Крім того, для додаткової простоти завантаження товарів є двоє розсувних бічних дверей.

5. Nissan NV200

На перший погляд мінівен виглядає дуже компактним, але ця модель Nissan може похвалитися великим внутрішнім простором і спрощеним завантаженням і розвантаженням. Надійні 1,5-літрові дизельні двигуни dCi потужністю 89 або 110 к.с. роблять цю модель ідеальним вибором для підприємств, які замислюються про економію пального.