АвтоЗАЗ – все. За ці два десятки років, які минули з часу розробки корейцями «Ланоса», він, АвтоЗАЗ, так нічого й не зрозумів.

Українцям навіть заборонено ввозити б/в європейські авто, котрі за ціною менше недолугого «Сенса» і в рази краще нього.

Але йому, АвтоЗАЗу, не допомогло таке, очевидно, корупційне, створення персонально для нього закритого ринку.

Ще спробували складати з готових вузлів китайські малолітражки Chery A13. При чому складати гірше, аніж китайці.

Нині, коли один новий (!) автовиробник струснув всю світову спільноту автовиробників і показав, що електрокари не гірші, а кращі, – АвтоЗАЗ взяв, та й… запхав якісь «мутні» китайські акумулятори в той самий кузов «Ланоса» кінця 1990-хроків, в який раніше запихав ще більш застарілі двигуни МеМЗ від «Славути».

Ситуація з електрокаром ЗАЗу та ж сама, що і з конкуренцією нових «Сенсів» і 10-літніх вживаних авто тих виробників, які працюють в умовах конкуренції відкритого ринку.

Новий електричний «доробок» АвтоЗАЗу – за ціною двох (!) вживаних «Nissan Leaf» і, найбільш вірогідно (це примітка, щоб не казати прямо), гірший від них і за комфортом, і за надійністю, і за безпекою.

Очевидно, що для продажу таких «доробків» за цією ціною АвтоЗАЗу потрібно те ж саме, що й для продажу нікчемних «Сенсів»: заборона ввозу вживаних електрокарів і астрономічні платежі для ввозу нових. Інакше все це – передсмертні судоми виробника, якому не допомогли ніякі шалені преференції за рахунок українського народу.

Втім, як показує багаторічний досвід, навіть таке здирництво з народу на користь Васадзе АвтоЗАЗу не допомагає…

Пропозиція АвтоЗАЗу: «мутне» наповнення у кузові розробки 20-літньої давнини за непристойною ціною

В соцмережах ґлузують з електричної пропозиції АвтоЗАЗу