Ці моделі приречені на успіх, пише from-ua.com.

Ці моделі автомобілів випускаються десятиліттями і їх дізнаються в усьому світі. За цей час автокомпанії довели, що вміють створювати першокласну техніку з відмінним дизайном і сучасними технологіями. І поки люди продовжують купувати автомобілі, ці моделі приречені на успіх.

1. Chevrolet Corvette

Спортивний автомобіль Chevrolet Corvette випускають вже так багато років, що американцям кажуть, що ця машина існувала завжди. Перше покоління з’явилося в далекому 1953 році і з тих пір машина постійно покращувалася. Саме останнє, сьоме, покоління – це обтічний автомобіль з алюмінієвою рамою, кузовом зі скловолокна, двигуном V8 і передовими технологіями XXI століття.

2. Mercedes-Benz S-Class

Технічно, розкішний седан Mercedes-Benz S-Class, випущений в 1972 році – це подальше продовження дорогих моделей компанії 1950-х років. За минулі десятиліття на S-Class з’явилися найбільш передові функції (наприклад, подушки безпеки, ABS) і технології (голосові команди). Завдяки рівню комфорту і технічній оснащеності автомобіль придбав армію шанувальників, серед яких навіть лідери країн.

3. Jeep Wrangler

Найзнаменитіший позашляховик, Jeep, з’явився в 1941 році. Автомобіль називався Willys MB і служив транспортом для солдатів. Повнопривідна машина випускається до цих пір, служачи відмінним прикладом збереження традицій: простота, надійність, прохідність.

4. Porsche 911

Далеко не всі любителі швидкої їзди можуть собі дозволити Ferrari або Lamborghini. До того ж, італійські суперкари в повсякденному житті не дуже-то і потрібні, тому що попросту незручні для їзди по звичайному місту. Саме для таких водіїв і був створений Porsche 911. Німецьке спортивне купе випускається з 1964 року, зараз доступні машини вже шостого покоління. За минулі десятиліття постійно поліпшувалися характеристики автомобіля, але його зовнішній вигляд не зазнав кардинальних змін. Обриси кузова купе Porsche 911 впізнає будь-який підліток.

5. Ford Mustang

Коли в 1964 році з’явився перший Ford Mustang, це був автомобіль з поліпшеною динамікою і привабливим зовнішнім виглядом. Але з часом машина трансформувалася, перетворившись в чистої води спорткар. У 2015 році представлено вже шосте покоління, з базовим двигуном V6 потужністю 304 к.с.

6. BMW 3-Series

Невеликим спортивним седаном BMW 3 серії приємно керувати і він радує око власника. Машина «заточена» під водія, а безліч дрібниць всіляко це підкреслюють. Перше покоління з’явилося на світ в 1975 році і відразу завоювало шалену популярність. В наші дні модель шостого покоління підкуплює передовими технологіями, які набагато доступніші, ніж в машинах інших марок.

7. Toyota Camry

Ніхто не знає, як довго буде залишатися популярною концепція бізнес-седана, в якому можна перевозити всю сім’ю. Поки такі машини будуть купувати, однією з найпопулярніших моделей залишиться Toyota Camry. З 1982 року японська компанія випускає функціональний автомобіль «на кожен день», який приваблює більшість водіїв.