Автомобільні експерти озвучили невеликий рейтинг автомобілів, в який увійшли моделі або їх версії не популярні на вторинному ринку. Так, експерти назвали ТОП-7 старих автомобілів, які неможливо продати.

На першому рядку списку розташувався хетчбек Ford Fiesta. Ця модель нічим не гірше інших машин і не має будь-яких явних дефектів, при цьому жодна з комплектацій хетчбека не затребувана на ринку старих авто, передає MMR.

На другому місці розташувався кросовер Skoda Yeti, причому практично неможливо продати модель у версії з 1,2-літровим двигуном, який зарекомендував себе не з кращого боку. Третє місце в списку виявилося за Nissan Qashqai з 1,2-літровим двигуном.

Четвертий рядок в антирейтингу виявилася за хетчбеком Opel Astra J з трьома рядами сидінь. При цьому наголошується, що універсал більш затребуваний.

Через високу ціну на вторинному ринку не купують і Chevrolet Cruze. Неякісна автоматична коробка передач стає причиною для непопулярності уживаного Hyundai Tucson, а застаріла трансмісія змушує не звертати уваги на Suzuki Grand Vitara.

Джерело mashyna.com.ua