Інформація про те, що італійці створили феєричний концепт під назвою Terzo Millennio, з’явилася ще в листопаді минулого року.

Але тоді були опубліковані лише кілька фотографій. І ось на автосалоні в Женеві ми змогли подивитися на суперкар живцем. І чомусь відразу виникло відчуття, що якщо такі автомобілі будуть їздити в майбутньому – то це добре. Може бути і не зручно (подивіться на кліренс і подумайте, як ви будете проїжджати через лежачих поліцейських), але демонічний красиво.

Техніка цієї машини вторинна (відзначимо, що в рух Terzo Millennio призводять чотири електродвигуни, сумарна потужність яких не розкривається). Кузов концепту повністю виконаний з карбону, який здатний «самовідновлюватися» в разі пошкоджень. Як буде відбуватися процес «самовідновлення», ми поки не знаємо – спеціально бити по машині ногою щосили було страшнувато. Але італійці розповіли, що тут використана якась «нова технологія», яка самостійно виявить на кузові навіть дрібні тріщини заповнить їх «цілющою хімічною речовиною».

Джерело: mmr.net.ua