Nissan Motor Co оголосила про плани продавати 1 млн електромобілів щороку до 2022-го і заявила, що зосередиться на випуску повністю електричних або гібридних авто з низьким рівнем викидів.

Nissan та її конкуренти планують посилити розробку та виробництво електрокарів у відповідь на посилення регуляторами правил викидів по усьому світу, навіть з огляду на те, що попит на ці автомобілі може залишатись обмеженим через їх високу вартість та недосконалу інфраструктуру зарядних станцій.

Японський автовиробник заявив, що протягом наступних чотирьох років він випустить 8 нових електромобілів, включно з чотирма моделями для Китаю.

У лінійці преміум-бренда Infiniti перші електрифіковані моделі з’являться у 2021 році.

Nissan та її партнери Renault і Mitsubishi разом планують запустити 17 електричних моделей у межах своєї стратегії з досягнення щорічних продажів автомобілів у кількості 14 млн одиниць до 2022 року у порівнянні з 10,6 млн одиниць у 2017 році.

У планах автовиробника також оснастити 20 своїх моделей, в основному на розвинутих ринках, автоматичним кермуванням, а також можливість повноцінного запуску безпілотних авто на дороги загального користування у 2022 році.

Джерело: mind.ua