Британський офіс Honda представив відкриту версію кросовера CR-V. Кабріолет побудований на базі машини четвертого покоління до Дня сміху, який відзначається 1 квітня.

Кабріолет Honda CR-V повністю позбавлений даху – його зрізали за допомогою шліфувальної машини.

У компанії говорять, що такий автомобіль більше підійде для країн з теплим кліматом, а не для Великобританії. Після видалення середньої і задньої стійки структурна жорсткість кузова «знизилася майже на 100 відсотків», тому цей CR-V «непридатний для експлуатації та є некерованим».

«Це нове направлення для CR-V і для компанії, – говорить глава відділу майбутніх професійних можливостей Ейпуріруфуру (eipurirufūru – транслітерація японських ієрогліфів, що означають першоквітневий жарт). – Встановлений цільовий обсяг продажів на первинному етапі – нуль автомобілів».

У компанії додають, що ціна машини становить половину вартості стандартного кросовера, адже клієнт отримує тільки половину машини.

Конкурентами кабріолета CR-V могли б стати Range Rover Evoque Convertible, оснащений тканинним верхом з Z-подібним механізмом, або Jeep Wrangler. Останній може комплектуватися жорстким верхом з модульною конструкцією і м’яким знімним дахом.

Джерело: maximum.fm