Гібридну Toyota Prius очікує невелике оновлення до 2019 модельного року. Зображення рестайлінгового автомобіля з’явилися на сторінках японського видання Best Car.

Судячи з фотографій, Toyota Prius отримає нову оптику і бампера. Дивні L-подібні фари замінять на більш традиційні ліхтарі, при цьому спереду у моделі з’являться нові світлодіодні ДХВ. Легкосплавні колісні диски на зображеннях не відрізняються від тих, які сьогодні застосовуються на версії i-Tech, хоча це може змінитися до публічної презентації.

В цілому дизайн автомобіля витриманий в новій стилістиці, вперше продемонстрованої на новому хетчбеку Corolla. Поки невідомо, чи торкнуться зміни технічну частину Toyota Prius. Прем’єра оновленого гібрида, швидше за все, пройде восени поточного року.

Нагадаємо, актуальне покоління моделі сходить з конвеєра з 2015 року. Автомобіль комплектується гібридною установкою, до складу якої увійшли 1,8-літровий 97-сильний мотор 2ZR-FXE, що працює по циклу Аткінсона, і 72-сильний електродвигун. Тягу на колеса передає електромеханічний варіатор. Варто відзначити, що в 2016 та 2017 років роках в Японії Toyota Prius XW50 стала найбільш популярною моделлю.