Чеська марка Skoda має намір вивести відразу шість новинок на авторинок Індії. Про це пише видання Live Mint з посиланням на джерела в Volkswagen AG і індійський підрозділ Skoda.

У наступні два-три тижні індійський офіс компанії презентує «материнському» Volkswagen AG новий проект розвитку, який потребує близько 1 млрд євро інвестицій. У разі якщо проект схвалять, це буде найбільше вкладення в індійський авторинок в історії. Очікується, що нова стратегія Skoda передбачає випуск не менше шести нових автомобілів, які побудують на шасі MQB.

Уточнюється, що автовиробник розробить економічну модифікацію платформи MQB A0, яку назвуть MQB A0 IN. Саме ця архітектура ляже в основу серійного Skoda Vision X, який стане конкурентом для Hyundai Creta. Дебют чеської новинки повинен відбутися в 2020-2021 році.

При цьому заради збільшення експорту машин Volkswagen і Skoda з Індії буде локалізована випуск платформи MQB. Інші подробиці про плани чеської марки на індійський ринок стануть відомі через два-три тижні.

Напомним, ранее чешская марка презентовала свои новые кроссоверы Skoda Karoq и Skoda Kamiq.

Джерело: mmr.net.ua