На виставці військової техніки та обладнання Black Sea Defense & Aerospace, що проходила у Бухаресті, був представлений новий кросовер Dacia Duster на гусеничному ходу.

Раніше румунські військові вже застосовували таку ж схему переобладнання: на базі першого покоління Duster був збудований легкий повнопривідний всюдихід спеціального призначення. Цього року на виставці показали позашляховик нового поколіня без військової підготовки, лише на траках від румунської фірми ACF Track.

Поруч можна побачити закамуфльований Duster першого покоління з зовнішнім каркасом жорткості та кулеметом на даху. Саме такого вигляду мають надати військові й новому Дастеру на траках.

Вартість комплекту конверсії від ACF Track можна порівняти з ціною самого автомобіля – близько $13 000. Придбати такі гусениці може кожен охочий, фірма пропонує установочні комплекти на чималу кількість моделей різних марок: Ford, Isuzu, Jeep, Iveco, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Fiat, Toyota, Renaul, Land Rover, Lada, Volkwagen, Oberaigner. Якщо вашої моделі авто немає у списку – ACF Track приймає персональні замовлення, тож поставити на траки можна практично будь-яку повнопривідну модель автомобіля.

На відео нижче показано траковий всюдихід Duster минулого покоління у дії:

Джерело: auto.24tv.ua