Сьогодні в Китаї на спеціальному заході буде представлений новий кросовер марки Audi.

Португальське видання Observador нібито випадково опублікувало фото нового купеподібного кросовера Audi Q8, правда, знімки новинки пізніше були видалені. Нагадаємо, модель після дебюту отримає статус флагмана марки.

По знімках можна зробити висновок, що серійна модель не сильно відрізняється від концепту, за мотивами якого була побудована. Автомобіль виконаний в актуальній стилістиці бренду – величезна радіаторна решітка з вертикальними ребрами і великі повітрозабірники з боків в нижній частині бампера.

Салон автомобіля теж витриманий в стилістиці концепту, хіба що, злегка відрізняється оформлення передньої панелі, а ззаду встановлені роздільні крісла, а не цілісний диван.

На фото можна розглянути шильдик 55 TDI quattro, в якому ймовірно повідомляється, що ми маємо справу з трилітровою дизельною шісткою потужністю 286 к.с. в поєднанні з системою повного приводу. Швидше за все, на початковому етапі продажів в сімействі також будуть версії: 231-сильна 45 TDI і 340-сильна 55 TFSI. У всіх, імовірно, будуть «м’які» гібридні силові установки з допоміжним стартер-генератором. Надалі буде випущена гібридна і «заряджена» модифікація SQ8.

Джерело: mmr.net.ua