Щорічне дослідження JD Power показало, що Hyundai Genesis і Kia виробляють самі якісні авто.

Корейський концерн Крупнейшим автопроизводителем в мире стал альянс Renault-Nissan Крупнейшим автопроизводителем в мире стал альянс Renault-Nissan Hyundai Kia Automotive Group виявився передовим в рейтингу якості американського аналітичного агентства JD Power, яке щорічно визначають ступінь надійності продуктів автомобільного світу. За результатами опитувань власників, проведених організацією, автомобілі елітного бренду Genesis посіли топову позицію.
Друге місце віддали Kia, а третю позицію зайняв бренд Hyundai. Таким чином корейці захопили всі лідируючі позиції рейтингу. Четверте місце належить Porsche і п’яте — Ford.

Найменше балів у рейтингу набрали Land Rover, Jaguar і Volvo.

Незважаючи на четверту позицію бренду, спорткар Porsche 911 став найбільш рейтинговою моделю в цьому році. Він показав найнижчий рівень проблем, які були зареєстровані у поточному поколінні.

З 32-х брендів Mazda показала значні поліпшення в порівнянні з минулим роком і піднялася на 23 позицію. Mitsubishi, Cadillac, Infiniti, Hyundai і Lexus також покращили свої результати.

«Немає ніяких сумнівів у тому, що більшість автовиробників дуже добре слухають споживачів і покращують якість своїх автомобілів. Тим не менш, деякі власники транспортних засобів все ще знаходять проблеми. По мірі того, як транспортні засоби стають більш складними і автоматизованими, вкрай важливо, щоб споживачі повністю довіряли здібності автовиробників поставляти безпроблемні транспортні засоби», — коментує результати Дейв Сарджент, віце-президент глобальної автомобільної промисловості JD Power.

Джерело: tsn.ua