Чимало автовласників сьогодні вважають за краще перепродувати авто після 3-5 років експлуатації, проте з деякими моделями їх господарі не поспішають розлучатися. Експерти склали рейтинг моделей, які служать довше за всіх.

Перше місце посів позашляховик Toyota Land Cruiser. Як правило, ця модель вірою і правдою служить водіям 11 років. Завдяки надійності та комфорту легендарний Land Cruiser не втрачає популярність і на вторинному ринку.

Друге місце дісталось родстеру Porsche Boxster. У середньому цю модель продають після 10 років експлуатації. Модель відома своєю надійністю. Єдиний мінус – захмарна ціна.

«Бронза» у Ford Explorer. Американський позашляховик вражає міцною рамною конструкцією на надійним двигуном. Один власник в середньому експлуатує модель 9 років.

На четвертому місці ще один «американець» – Chevrolet Corvette. Незважаючи на ряд скарг на якість, середній термін володіння цією моделлю сягає 9 років.

Замикає ТОП-5 найдовговічніших авто бізнес-седан Toyota Avalon. Незважаючи на те, що модель не стала популярною в Японії, вона завоював визнання на американському ринку. Седан продається у США з 1995 року, а середній час володіння моделлю становить 9 років.