Так, згідно з оприлюдненими ними даними, найчастіше наражаються на небезпеку водії темних автомобілів, трохи менше — середньої світлості, і найменше — світлих. А от найбільш аварійним кольором виявився фіолетовий, який навряд чи можна назвати дуже розповсюдженим кольором, повідомляє «Автотема«, посилаючись на 
UkrAutoPortal.

 

На другому місці за кількістю ДТП виявився чорний колір, третє місце посів коричневий, а четверте — червоний. Фахівці пояснюють «аварійну статистику» тим, що колір авто, який обирають люди, пов’язаний із їхнім характером.

 

Так, любителі фіолетового кольору нібито дуже цінують особисту свободу і незалежність, що і позначається на їхній манері керувати авто. Чорний — колір людей, схильних до депресії, коричневий — егоїстів і самовпевнених водіїв, а червоний — екстремальних, азартних та часом агресивних автолюбителів.

 

Фахівці радять любителям вищеназваних кольорів звернути увагу на ті негативні риси їхнього характеру, що можуть позначатись на тому, як вони керують транспортним засобом. Будьте уважні на дорозі!

document.write(«»);