skoda octavia

Вперше складено рейтинг автомобілів з найбільш високою залишковою вартістю. У список увійшли машини, які найменше втратили в ціні в період з моменту покупки в 2011 році і до продажу в 2014 році. Дослідження проводилося аналітично агентством » Автостат.

У дослідженні взяли участь більш ніж 40 марок легкових автомобілів, офіційно представлених на ринку Росії. Моделі були розділені на дві категорії — «Стандарт» та «Преміум». При складанні рейтингу експерти враховували обсяги продажів і виключали моделі, що мали обсяги нижче визначених мінімальних значень для кожного з сегментів.

Найкращим автомобілем для подальшого перепродажу в сегменті «A» став Chevrolet Spark. Ця модель зберегла за три роки 79,2% від своєї первинної ціни. Лідером «В-класу» став Renault Sandero (90,9% первісної вартості). Переможцем в гольф-класі стала Toyota Corolla (82,9%). Перше місце в D-класі залишилося у Volkswagen Passat з результатом 82,3%.
У категорії «Преміум» в сегменті «D» перше місце займає Audi A4 (70,7%). Пообедителем в класі «E» став BMW 5-Series (73,8%). Автомобіль Lexus LS зміг зберегти за три роки 79,2% залишкової вартості. Це кращий показник у сегменті «F». Перше місце в класі SUV (C) залишилося за Range Rover Evoque (82%). Лідерами класу SUV (D) і SUV (E) стали Audi Q5 (79,8%) і Porsche Cayenne (75,3%) відповідно.

document.write(«»);