Так звані «правоохоронці» з Державної автомобільної інспекції на стаціонарних постах продовжують брати хабарі від водіїв вантажних автомобілів в розмірі 200 гривень як таку собі «плату за проїзд».

«Преса України» пропонує читачам чергове відео з одеського посту ДАІ «Алтестово», на якому видно, як водії дають гроші в розмірі 200 гривень громадським активістам, які були вдягнуті у схожу до міліцейської жилетку.

Відзначимо, що українські «правоохоронці» так вже видресирували водіїв вантажівок, що деякі з них самі зупиняються на посту і дають гроші перевертням в погонах.

Нагадаємо читачам «Преси України», що громадські активісти, що борються з ДАІшним «бєспрєделом», в своєму рейді виявили, певно, найважчого працівника ДАІ в Україні, який за самими скромними оцінками, важить приблизно 150 кілограм.

А найважчого в Україні ДАІшника виявлено на виїзді з міста Рівне, який займався своєю звичною справою: обманом і вимаганням грошей у проїжджаючих водіїв.

На запитання активістів, як з такою неймовірною вагою він здає щорічні фізичні нормативи, найважчий ДАІшник відповів, що здає їх без хабарів.

Також він дав пораду активістам, як набрати таку вагу:

«Глисти погони і поправишся», — порадив прапорщик міліції.

document.write(«»);