украинский суперкар

Ми вже розповідали що не за горами представлення широкій публіці першого українського суперкара від компанії Askaniadesign Carstyling Studio. Нагадаємо, за обіцянками тюнинг-ательє, презентація новинки повинна відбутися вже через місяць — у травні 2015 року.

Сьогодні автопортал На рендерах представлених публіці майбутній український суперкар нагадує Spano GTA (спереду і перехід в задній спойлер) або McLaren P1 (кабіна, відкриття дверей вгору і вперед, а також задня частина автомобіля).

Двомісний родстер важить близько 1500 кг, а його довжина становить майже 5 метрів, ширина — трохи не дотягує до 2-х. Під капотом — 4,4 літровий двигун (за деякими даними від 5-ої серії BMW) потужністю 333 кінські сили. Привід, знову ж згадуємо про BMW — задній. Як очікується, вітчизняний суперкар буде мати такі швидкісні характеристики: розгін до 100 км / год буде займати 6 секунд, а максимальна швидкість складе 250 км / год (обмежена все тієї ж електронікою BMW).

Екстер’єр автомобіля, мабуть, является найсильнішою його стороною. Виглядає дуже навіть симпатично — такий собі Morgan по-українськи. Про інтер’єр говорити рано, поки не побачимо вживу — не оцінить.

Вартість автомобіля залежно від оснащення буде становити від 50 000 $ до 150 000 $.

Поки перший український суперкар готується до випуску, дизайнери-виробники запропонували пройти віртуальний тест-драйв. Клієнти можуть покататися на майбутньому автомобілі за допомогою комп’ютерної гри.

document.write(«»);