За період часу з січня по березень поточного року в Україні зареєстрували 7 300 нових транспортних засобів легкового та комерційного класу, інформують експерти аналітичного агентства «Автостат». Динаміка продажів за перший квартал 2015 року показала падіння на 79,8 відсотків у порівнянні з першим кварталом 2014 року, пише automotoclub.info.

Найбільшою популярністю в Україні користується французький автовиробник «Рено”, але навіть цей бренд може похвалитися всього 667-ю проданими автомобілями з 68,5-відсотковим падінням продажів. Другу сходинку рейтингу зайняла японська автокомпанія «Ніссан”, яка зуміла реалізувати 616 транспортних засобів, що продемонструвало падіння продажів на 66,2 відсотка. Третя позиція дісталася представнику німецького автопрому «Фольксваген”, всього було продано 504 автомашини, а продажі знизилися на 75,3 відсотка порівняно з першим кварталом 2014 року.

Якщо провести аналіз куплених автомобілів за моделями, то стає ясно, що українці надають перевагу японській продукції. Рейтинг продажів моделей в Україні за перші три місяці 2015 року буде виглядати так:

Без імені

document.write(«»);