Компанія Skoda готується до європейського старту продажу ліфтбека Superb 2015 модельного року. Самі ж чехи стверджують, що нове покоління флагмана стане «кращою Skoda за всю історію марки». Принаймні, одна з найкрасивіших у них точно вийшла, пише avtomaniya.com

Чого варта хоча б оптика – виявляється, світлодіоди придумали не тільки для нескінченних рестайлінгів. Та й з технікою ніяких проблем бути не повинно: третій Superb побудований на базі Passat B8, який їде дуже добре.

Спільна із німецьким бізнес-седаном платформа дозволила скинути цілих 75 кг, при цьому в довжину Superb виріс на 80 мм. Крім того, чеський флагман може похвалитися феноменально великим багажником (625/1760 л) і низкою фірмових «Шкодівських» фішок: спеціальними відсіками для парасольок (як у Rolls-Royce), світлодіодним ліхтариком, утримувачем для планшета на задньому дивані і, звичайно, скребком для льоду в лючку бензобаку. Преміум також в наявності – чотири мультимедійні системи на вибір, трьохзонний клімат, панорамний дах і ще безліч всього.

Skoda показала найкращий автомобіль за всю історію марки

 

 

У лінійці силових агрегатів Skoda Superb 2015 модельного року зазначено п’ять бензинових двигунів TSI (від 125 к.с. (92 кВт) до 280 к.с. (206 кВт)) і три дизельні установки TDI (від 120 к.с. (88 кВт) до 190 к.с. (140 кВт)). Крім цього, чеський виробник запропонує клієнтам економічні мотори сімейства GreenLine, середня витрата палива яких дорівнює 3,7 літра на 100 км шляху. Абсолютно всі силові агрегати нового Skoda Superb відповідають стандарту Євро-6, обладнані технологією Стоп/Старт і системою відновлення енергії гальмування.

Нагадаємо, що автомобіль Skoda Superb є флагманським автомобілем компанії ще з далекого 2001 року. Нещодавно чехи оголосили про випуск 750 тисячного екземпляра. Ця цифра свідчить про високий рівень успіху автомобіля.

Skoda показала найкращий автомобіль за всю історію марки

 

Skoda показала найкращий автомобіль за всю історію марки

 

Skoda показала найкращий автомобіль за всю історію марки

 

 

document.write(«»);