У Житомирській області працівники ДАІ зупинятимуть автомобілі з наліпками на номерах, — повідомляє прес-служба УДАІ УМВС у Житомирській області.
— Як відомо, в Києві 4 травня близько 1:30 під час затримання підозрюваних, які вчинили розбійний напад на АЗС, двоє міліціонерів загинули, ще троє — у лікарні з пораненнями, один зловмисник був затриманий. Чоловіки, 1991, 1995 і 1998 років народження, пересувалися на автомобілі із закритими номерними знаками. У зв’язку з цим в Україні перевірятимуть транспортні засоби з наліпками, які використовуються водіями, громадськими організаціями та іншими формуваннями, а також ті автівки, які їздять в зону АТО. У Житомирській області ще такі транспортні засоби не зупинялися. Поки ведеться роз’яснювальна робота, попереджаємо водіїв, — розповів прес-офіцер ДАІ Василь Кравцов.
Зазначимо, міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим була дана вказівка всім патрулям та працівникам ДАІ зупиняти автомобілі з наклейками будь-якого змісту, навіть ультра патріотичного. До таких заходів вдалися для того, аби під наліпками не ховалися бандити, які одягають форму бійців АТО.

document.write(«»);