8941_mercedes-benz-f015-concept_0-640x396Автономний Mercedes-Benz F015 безумовно є найбожевільнішим творінням німецького концерну, пише businessua.com.

Власник, за допомогою програми на своєму смартфоні, може покликати його до себе. Поки що цей сріблястий прибулець розганяється до 45 км/год, але в майбутньому він зможе розвивати і 200 км/год. Технічні дані ще маловідомі. Та вже зрозуміло, що свої 272 конячки він годуватиме воднем, матиме «дальність польоту» на одній заправці 1100 км і розганятиметься від 0 до 100 км/год за 6,7с. Жива прем’єра «F 015 Luxury in Motion» відбулася на виставці Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі – найбільшій ярмарці електроніки та комп’ютерної техніки у світі.

Навіть дизайн кузова – 5,22 метра в довжину, 2 метри в ширину і 1,53 метра у висоту – є викликом традиціям. Він нагадує народжений в аеродинамічній трубі монолітний кокон.

В конструкції автомобіля поєднано вуглець, пластик, алюміній і сталь. Завдяки цьому вагу каркаса кузова знижено на 40 відсотків. Дизайн схожий на результат космічних досліджень, а інтер’єр – на суміш розкішної вітальні і цифрового притону із радикально спрощеною операційною системою.

Очевидно – даний футуристичний автомобіль стане кроком у майбутнє автомобілебудування.

document.write(«»);