Судячи з кількості тюнінгованих авто Mansory в Україні, цьому німецькому ательє цілком можна відкривати головний офіс в нашій країні. Правда, доведеться узгодити це з одним із самих затятих шанувальників Mansory. У нього навіть стілець в кабінеті від Mansory! Це молодий казах, який одружений на киянці, тому часто гостює в українській столиці. На суперкарі, зрозуміло.

Про це написали topgir.com.ua.

Серед інших авто, у цього хлопця є знайомий киянам Mercedes-Benz G MANSORY GRONOS казахів Edition. Така машина створена спеціально для нього, тому існує в єдиному екземплярі. Днями ж один з наших читачів сфотографував у Києві ще один Mercedes Mansory Gronos. Судячи з усього, це справжній екземпляр, вартість якого перевищує півмільйона євро!

 

Замість 544 к.с. (400 кВт) GRONOS розвиває вражаючі 840 к.с. (618 кВт) при максимальному крутному моменті 1000 Нм, обмеженому електронікою. Доступний і 1000-сильний варіант, що дозволяє розганятися до першої сотні за 3.8 секунди. Враховуючи аеродинаміку цегли, такий показник ну дуже вражаючий. Салон, втім, теж справляє враження …

Відзначимо, автомобіль вже на київській реєстрації, а судячи з номерним табличок, привезений з Німеччини. Зокрема, на табличках вказано сайт місцевого автосалону з продажу преміальних і ексклюзивних авто.

document.write(«»);