2011 Aston Martin V12 Zagato top car rating and specifications

Щорічно Concorso d’Eleganza Villa d’Este вибирає найкрасивіший автомобіль. Нещодавно пройшла чергова церемонія нагородження в категорії прототипів. З цієї нагоди Hronika.info вирішила згадати переможців останніх п’яти років у цій номінації, пише dr.ck.ua.

2010 р. – ALFA ROMEO TZ3 CORSA

1593

Ця красуня була створена в єдиному екземплярі спеціально на честь вікового ювілею Alfa Romeo. Зараз автомобіль знаходиться в особистій колекції німця Мартіна Каппа. Він здатний набирати швидкість всього до 300 кмгод. Правда, робить він це за рекордні 3,5 секунди.

2011 р. – ASTON MARTIN ZAGATO

2011 Aston Martin V12 Zagato top car rating and specifications

Випуск цього автомобіля теж був приурочений до красивої дати – 50-річчя співпраці Aston Martin і Zagato. Правда, єдиним екземпляром вирішили не обмежуватися. Всього планується випустити 101 таку машину. ASTON MARTIN ZAGATO – це шестилітровий двигун і 517 кінських сил. Коштує така «іграшка» майже півмільйона доларів.

2012 р. – ALFA ROMEO 4C

1595

Все-таки, Alfa Romeo знають, як створити неймовірно красиву машину. Цього разу вони вирішили зробити наголос саме на зовнішніх даних, а не на технічних показниках спорткара. Правда, ціна автомобіля теж досить скромна: всього 56 тисяч доларів.

2013 р. – ALFA ROMEO DISCO VOLANTE TOURING SUPERLEGGERA

1596

Фактично це дещополіпшена версія Alfa Romeo 8C Competizione. Начинку машини вирішили залишити колишньою. Головна увага приділена зовнішньому вигляду. Для удосконалення автомобіля було витрачено близько 4000 годин ручної роботи.

2014 р. – MASERATI ALFIERI

1597

Автомобіль презентували під час престижного Женевського автосалону. Він ще не надійшов у серійне виробництво, але вже отримав чимало замовлень.

document.write(«»);