п

Переселенець із зони АТО випадково виявив машину свого батька, яку у нього відібрали бойовики, на авторинку в Києві. За останні півроку автомобіль змінив декілька власників і нинішній власник авто не згоден повернути авто законному хазяїну.

Чоловік виявив свій автомобіль на авторинку в Києві і відразу викликав міліцію. До місця інциденту також виїхали декілька бійців з добровольчих батальйонів. Тим часом продавець автомобіля стверджує, що придбав його цілком законно. За “колегу” заступилися і інші продавці на авторинку. Вони стверджують, що людина сама продала свій автомобіль, а тепер просто хоче отримати його назад.

Як розповів законний власник авто, ще під час перебування в окупованому Донецьку, бойовики “віджали” у нього автомобіль, погрожуючи зброєю. Побоюючись постійних загроз, він поїхав зі свого міста в столицю. При цьому заяви в міліцію не подавав, адже думав, що машиною користуються терористи в зоні АТО, а значить повернути її практично нереально. Проте, побачивши своє авто, але під іншими номерами, в Києві, вирішив оформити пропажу офіційно і звернувся до правоохоронців.

Тоді машину знайти не вдалося, а зараз, завдяки щасливому випадку, він наштовхнувся на неї на столичному авторинку.

В процесі розслідування справи правоохоронці з’ясували, що автомобіль вже кілька разів встигли переоформити і перепродати. При цьому міліціонери підкреслили, що зараз на авторинках продається велика кількість автомобілів із зони АТО. Іноді крадений автомобіль, в результаті неякісної перевірки на блокпостах при виїзді із зони бойових дій, потрапляє на мирні території.

А іноді такі машини потрапляють на центральні авторинки після проведеної процедури – бойовики знаходять базу цих ДАІ, з якої беруться номери і документи на машину такого ж кольору і марки, як і вкрадена, після чого роблять “двійника” і виганяють його на ринок.

document.write(«»);