euro_ncap_liftbeka_superb

За результатами проведеного краш-тесту Euro NCAP новий ліфтбек Skoda Superb заслужив максимальну оцінку в 5 зірок за рівень своєї безпеки. Дорослі пасажири в машині знаходяться в безпеці на 86 відсотків, діти – 86 відсотків, пішоходи захищені на 71 відсоток, а системи, що забезпечують безпеку – на 76 відсотків, – пише automotoclub.info.

Найвищий бал Skoda Superb заробив за фронтальне зіткнення. Варто зазначити, що випробування в цей раз проводилося при зіткненні у всю ширину автомобіля. Деякі питання у експертів виникли з приводу безпеки водія, але ось пасажири ззаду при цьому захищені на належному рівні.

Фахівці відзначають, що в разі потужного удару ззаду є ймовірність того, що задні пасажири можуть отримати травму хребта. За підсумками випробувань з боковим зіткненням, Skoda Superb також відрізнялася високим ступенем безпеки як для водія, так і для пасажирів. Рівень захищеності дітей відзначений найвищою оцінкою.

Відмінні оцінки одержали системи безпеки ліфтбека. Нагадаємо, машина отримала систему моніторингу «сліпих зон», автоматичне гальмування, електронний обмежувач швидкості, а також систему попередження про перетин смуги руху.

document.write(«»);