Найбільшу кількість реєстраційних номерів у червні отримали автомобілі японської марки Toyota – 502 шт., повідомляє асоціація «Укравтопром».

getimg

Але, незважаючи на лідерство, від свого результату річної давнини Toyota відстала на 22%.

Найпопулярнішою в лінійці Toyota в звітному місяці стала модель RAV-4, яка забезпечила п’яту частину продажів цієї японської марки.

На другому місці Renault – 376 автомобілів. Цій французькій марці вдалося не тільки піднятися в рейтингу, торік вона посідала лише восьму позицію, але і збільшити продажі відносно червня 2014 році на 59%.

Бестселером у Renault стала модель Logan – майже половина з проданих автомобілів цього бренду. Також Renault Logan за підсумками червня став найпопулярнішим автомобілем на українському ринку нових легкових авто.

Третім брендом за популярністю в українців минулого місяця став вітчизняний ЗАЗ з результатом 254 авто. Реалізації ЗАЗу щодо червня минулого року впали на 50%.

Найбільший попит із ЗАЗівських моделей мав Sens (майже 45% від усіх проданих за місяць ЗАЗів). До того ж ця модель Запорізького автомобілебудівного заводу стала другою після Renault Logan за популярністю в українців.

На четвертому місці Nissan – 206 нових авто (-19% до АППР). У цій моделі найкраще продавалася модель X-Trail – 28% від загального обсягу продажів автомобілів цієї марки.

Замикає ТОП-5 червня Mazda з результатом 175 проданих автомобілів (+ 34% до АППР). Флагманом продажів Mazda в червні була модель CX5, яку обрали 40% покупців автомобілів цього японського бренду.

document.write(«»);