krosovera_hyundai_tucson_1016

Корейський автовиробник має не тільки перероблений Tucson, щоб втамувати ненаситний апетит американських автолюбителів до компактних кросоверів, але і план, як зробити набагато більше оновлень, доступних для американських дилерів.

Останні три роки були не дуже успішними для Hyundai, який позбувся частки ринку США через неможливість впоратися з конкурентоспроможними цінами на автомобілі інших виробників.

Перероблений кросовера Tucson 1016 буде мати спортивний вигляд, 19-дюймові легкосплавні диски, які нагадують лопаті вертольота і деякі інші штрихи.

Hyundai випустили близько 45 000 моделей в США протягом останніх п’яти років. Продажу компанії “кульгали” через виробничі обмеження, але керівники тепер володіють достатніми можливостями, щоб подвоїти продажі в США в 90 000 одиниць в 2016 році.

На даний момент продажі в США компактних кросоверів зросли на 19 відсотків до 1,1 мільйона одиниць в першій половині 2015 року. Якщо такі темпи зростання продовжаться і в 2016 році, то компактні кросовери можуть стати найбільшим сегментом автомобільного ринку США.

Базова модель SE з переднім приводом і 2,0-літровим бензиновим двигуном з прямим уприскуванням буде коштувати від $23 595 з доставкою. Моделі з новими 1,6-літровим турбо двигуном і 7-ступінчастою КП з подвійним зчепленням починаються від $25 045.

document.write(«»);