985c8e814aac19b0cb40bf8d01f6ddcd_orig

Виробник електричних суперкарів Tesla знайшов новий незвичайний спосіб притягнути нових покупців.

Компанія Tesla розробила нову експериментальну систему знижок і бонусів за залучення нових клієнтів. Відповідні плани анонсував президент Tesla Motors Ілон Маск.

Передусім, покупці Tesla Model S отримають знижку у розмірі 1000 доларів, якщо прийдуть за рекомендацією одного з поточних власників автомобіля тієї ж моделі. У свою чергу сам власник Tesla Model S, який дасть рекомендацію другу, отримає сертифікат на таку ж суму, який можна буде витратити на придбання нового автомобіля Tesla, техобслуговування або аксесуари.

По-друге, власники, які зможуть привести п’ять нових покупців, додатково отримають безкоштовний тур на так звану “Гігафабрику”, яку компанія Tesla будує разом з Panasonic. Нарешті, якщо власникові автомобіля Tesla вдасться притягнути десять нових клієнтів, він отримає знижку у розмірі 20 000 доларів на купівлю нового кросовера Tesla Model X. А у разі, якщо такий власник стане першим, хто притягне десять покупців, новий електричний кросовер дістанеться йому абсолютно безкоштовно.

Експериментальна акція діятиме з 1 серпня по 31 жовтня 2015 року. Втім, Ілон Маск вже пообіцяв продовжити незвичайну кампанію у разі, якщо вона користуватиметься успіхом

document.write(«»);