tartan_prancer_samyy_nelepyy_avtomobil

Цього року на світовий екран виходить нова комедія “Канікули”, де головні герої катаються на чудо-мінівені, названому “Хонда з Албанії

 

Усі, напевно, пам’ятають легендарну комедію “Канікули” з Чеві Чейзом в головній ролі, яка з’явилася в 1983 році. Тоді за перший уїкенд прокату вона зібрала 8.5 млн. доларів. У цій кінострічці сім’я роз’їжджала на забавному автомобілі The Family Truckster, переробленому з серійного універсалу Ford LTD зразка 1979 року.

У комедії “Канікули” 2015 року головним героєм буде мінівен по прізвиську Honda of Albania (“Хонда з Албанії”). Машина побудована на базі Toyota Previa першого покоління і напхана безглуздими рішеннями. Так, наприклад, носова і кормова частина кузова має однаковий дизайн (з використанням оптики від Land Rover Discovery). Є друга пара зовнішніх дзеркал на задніх вікнах, висувні ручки дверей перетворюються в утримувачі для келихів. Не менш дивним Tartan Prancer виконаний усередині.

За допомогою дистанційного керування у нього знімається рульова колонка, а між передніх крісел можна включити фонтанчик з питною водою. Оригінально вирішено питання і з силовою установкою V8 Dual Tank Electric, яка може працювати на бензині, дизелі, а також на електриці. Такий ось, кіногерой!

document.write(«»);